Afslappet sejlads

Bayliner

Du går aldrig galt i byen med en motorbåd fra Bayliner.

Med mere end 60 års erfaring i produktionen af fritidsbåde verden over, er Bayliner et klogt valg. Hos Bayliner ved man at prisen også er vigtig, og har derfor valgt at fokusere på en effektiv produktion, der kan holde priserne nede på et særdeles konkurrencedygtigt niveau. Hos Bayliner går unikt design, optimal holdbarhed og konkurrencedygtig prissætning hånd i hånd.

E-serien

Her finder du den åbne båd, til leg og gode dage tæt på kysten. Prismæssigt set er denne serie mere end almindelig konkurrencedygtig og bådene er særdeles håndterbare og stabile. Med andre ord, her får du den åbne legeplads til fornuftige penge.

Overnighters

Familiebåd, weekendbåd, fritidsfisker - kært barn har mange navne. I dette sortiment finder du den veldesignede båd til hele familien, med sovepladser til minimum 2 voksne og 2 børn. Den perfekte båd til ferieturen.

Bowriders

Båden til vandsport med masser af opbevaringsmuligheder til det tørre tøj, vandsportsudstyr og meget mere. Med andre ord er Bowrider modellerne designet til vandhunde, der holder af selskabet med andre på vandet.

Bayliner udstyr

Du kan altid finde ekstraudstyr til din Bayliner - for sortimentet er ekstremt stort. - Det er din mulighed for at skræddersy båden til at matche lige præcist DIN drøm. Uanset om det er et kompas eller den helt store sportspakke, - så findes det her!

 

Vi ønsker dig velkommen til en sjov og aktiv verden.